info

Zalaegerszeg legújabb partisorozata, előtérben a minőségi underground elektronikus zene. Itt minden infót megtalálsz a bulikról, a dj-kről és a partiarcokról.

2011. január 3., hétfő

Egerszeg Technikum & Deafness Records Label Night w/ Tamas Markus


Az új év új kezdetet jelent, a zalaegerszegi éjszakai életben is. Az Egerszeg Technikum a Club Silver falai közt egy olyan új eseménysorozatot indít, amelyre már hosszú ideje várnak az elektronikus tánczenét kedvelő partyarcok:

Előtérben a minőség!

Az első buli színvonalát a soproni illetőségű Deafness Records művészei emelik egy magasabb szintre, köreikben a zalaiak egyik kedvenc lemezlovasa, Tamas Markus (aka Jay Cortez), akit
feltehetően egyetlen helyi zeneszeretőnek sem kell már bemutatni. Jay hosszú évek óta a szakmában tevékenykedik és számtalan fellépésen okozott felejthetetlen pillanatokat a közönségének. Természetesen ismét ellátogat hozzánk a Deaf Company alapítója, Streako is, aki a Technikum stábjának jóbarátja és támogatója. Az alaphangulatért az Urban Café rezidense, Zalaegerszeg egyik legtehetségesebb lemezpörgetője, Interface lesz a felelős.

Ne feledkezzünk meg a rezidensekről sem, akik zene iránti megszállottsága és kitartó munkája gyümölcseként született meg ez az egyedülálló kezdeményezés: B-Squit és Edwin Lumen!

* * *

2011.01.21.: Egerszeg Technikum & Deafness Records Label Night @ Club Silver, Zalaegerszeg

Dj-k:

TAMAS MARKUS (aka Jay Cortez) (Mind The Tech / Strip Records / Deafness Records)
STREAKO (Deaf Company / Deafness Records)
INTERFACE (Urban Cafe)
B-SQUIT (Egerszeg Technikum / Deafness Records)
EDWIN LUMEN (Egerszeg Technikum)

Start: 22.00
Entry: 600 HUF

http://www.deafnessrecords.com/
http://www.deafcompany.com/
http://www.mindthetech.com/
http://www.club-silver.hu/

***


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése