info

Zalaegerszeg legújabb partisorozata, előtérben a minőségi underground elektronikus zene. Itt minden infót megtalálsz a bulikról, a dj-kről és a partiarcokról.

2011. február 13., vasárnap

Egerszeg Technikum & Deafness Records Label Night w/ Reecoba



A fergeteges kezdést még ki sem pihentük, máris itt a folytatás! A minden várakozásunkat felülmúló első buli után még nagyobb erőbedobással készülünk a soron következőre, a remek helyszín és a kíváló közönség mellé egy igazán ütős line-upot sikerült összeállítani!

Az est sztárvendége ezúttal a magyar techno egyik legkiemelkedőbb személyisége. Ő Reecoba, akit Igor Do’urden néven már 15 éve láthatunk a pult mögött. Hosszú karrierje
során fél Európát bejárta, játszott az összes hazai elektronikus zenei fesztiválon és nagyobb klubban, olyan nevek mellett mint Richie Hawtin, Sven Väth vagy éppen Chris Liebing.
A Deadcode csapattal létrehozta hazánk legsikeresebb partysorozatát a Hyperspace-t; szerzői munkái pedig neves kiadók (Lebensfreude, Strip) gondozásában számtalan híres dj lemeztáskájába eljutottak.
Zenei palettáján a minimal dominál, de törekszik a változatosságra így a techno más ágai sem állnak távol tőle, mindaddig amíg azokat a dinamizmus és az egyediség jellemzi.

A rezidens csapat is különösen nagy odafigyeléssel készül, hogy minőségében és hangulatában is felülmúlja az előzőleg igen magasra állított mércét, így a Streako, B-Squit, Edwin Lumen triótól is minden bizonnyal felejthetetlen szettet hallhat majd a nagyérdemű!

* * *

2011.02.25.: Egerszeg Technikum & Deafness Records Label Night @ Club Silver, Zalaegerszeg

Dj-k:

REECOBA (aka Igor Do'urden) (Lebensfreude / Deafness Records)
STREAKO (Deaf Company / Deafness Records)
B-SQUIT (Egerszeg Technikum / Deafness Records)
EDWIN LUMEN (Egerszeg Technikum)

Start: 22.00
Entry: 600 HUF


http://www.egerszegtechnikum.blogspot.com/
http://www.deafnessrecords.com/
http://www.deafcompany.com/
http://www.igordourden.com/
http://www.club-silver.hu/

***

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése