info

Zalaegerszeg legújabb partisorozata, előtérben a minőségi underground elektronikus zene. Itt minden infót megtalálsz a bulikról, a dj-kről és a partiarcokról.

2011. április 14., csütörtök

Egerszeg Technikum & Deafness Records Bemutatja: Electronic Music Night



Tovább folytatódik Zalaegerszeg egyetlen minőségi underground elektronikus tánczenét kínáló partiestje, az Egerszeg Technikum!

Ez alkalommal minden a zenéről szól, a szervezők két jóbarátja egészíti ki a rezidens triót, ezáltal még szélesebb skálát fedve le az amúgy is sokszínű zenei palettán! A jegyárak is lejjebb kúsztak, így remélhetőleg azok is kedvet kapnak a rendezvény látogatásához, akik eddig furcsa szájízzel gondoltak egy elektronikus zenét kínáló eseményre. Akik viszont nem tudnának létezni az egész testüket lüktető mély hangok és az ellenállhatatlanul táncra késztető ritmusok nélkül, azok most megtapasztalhatják, hogy kis hazánkban Budapesttől ily távol is élvezhetnek előremutató és magas színvonalat képviselő zenei anyagot!

Erről mindenekelőtt Streako, a soproni Deaf Company megalapítója, a Deafness Records és az újonann induló, kizárólag fekete korongra dolgozó Deafender Recordings atyja gondoskodik, akitől egy igazán különleges tech/minimal szettet hallhat majd a közönség.

A house rajongók legnagyobb örömére B-Squit nyúl mélyen a lemezestáskájába, az igazán modern techno/tech-house ütemeket pedig Edwin Lumen szolgáltatja!

Rajah egy könnyed tech-house warm-uppal készül, míg az este és a hangulat csúcsán Hypo mozgatja át a táncparkett összes izmát egy fergeteges tech/minimal összeállítással!

***

2011.04.15.: Az EGERSZEG TECHNIKUM és a DEAFNESS RECORDS NETLABEL bemutatja:

ELECTRONIC MUSIC NIGHT @ Club Silver:
Dj-k:

STREAKO ( Deaf Company / Deafness Records )
B-SQUIT ( Egerszeg Technikum / Deafness Records )
EDWIN LUMEN ( Egerszeg Technikum )
HYPO
RAJAH ( warm up )

Club Silver - 8900 Zalaegerszeg, Széchenyi tér 2.
Start: 22.00 | Belépő: 500 HUF
Hölgyeknek a belépés ingyenes!

http://egerszegtechnikum.blogspot.com/
http://deafcompany.com/
http://deafnessrecords.com/
http://club-silver.hu/

***





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése