info

Zalaegerszeg legújabb partisorozata, előtérben a minőségi underground elektronikus zene. Itt minden infót megtalálsz a bulikról, a dj-kről és a partiarcokról.

2011. május 23., hétfő


Az idény utolsó bulijához érkezett az Egerszeg Technikum, Zalaegerszeg legkiemelkedőbb zenei felhozatalát kínáló partysorozata. Egy fergetegesre sikerült szezon zárásaként a srácok az ország legdinamikusabban fejlődő kiadójával, az Oversized Records-al fogtak össze, hogy közösen ünnepeljék meg ezt a sikeres félévet.

Nagy örömünkre szolgál, hogy elfogadta meghívásunkat a Soundhead.hu e-zenei internetes portál látogatói által a 2010-es év elsőszámú felfedezettjének választott Bourne. Dj-karrierje meredeken ível felfelé, idén többször is Chriss és Dandy előtt lépett fel, de együtt zenélt Nastia Beauty-val és nemsokára Anthony Pappa-val közösen lesz hallható az ország egyik legjobb clubjában, a siófoki Flörtben. Az ő nevéhez fűződik az Oversized Records megalapítása, ahol olyan olyan zenészek művei jelentek meg, mint: The Timewriter, Sezer Uysal, Dandy & Invoice és az este folyamán a Club Silver-ben ugyancsak fellépő Cave Sedem, akinek a magyar közönség csak az utóbbi időben figyelt fel kivételes produceri képességeire, azonban már hosszú évek óta ontja magából a remek szerzeményeket, rendre neves kiadók katalógusaiban feltűnve. Idén az amerikai Further Records gondozásában látott napvilágot első szerzői albuma, amely a fantasztikus visszajelzéseket követően már jónéhány lemezlovas táskájában megtalálható.

Most is a rezidens csapatot erősíti a Deaf Company-s Streako, aki szakmai tudásával is segítette az Oversized Records indulását, de az ugyancsak a „túlméretezett” labelnél megjelenő tech-nikus B-Squit illetve a Technikum másik alappillére, az alapító Edwin Lumen sem maradnak ki a táncból!


* * *

2011.05.27.: EGERSZEG TECHNIKUM & OVERSIZED RECORDS Label Night @ Club Silver Zalaegerszeg

Dj-k:

BOURNE ( Deaf Company / Oversized Records )
CAVE SEDEM ( Oversized Records / Armada / Further Records )
STREAKO ( Deaf Company / Deafness Records / Deafender Recordings )
B-SQUIT ( Egerszeg Technikum / Deafness Records / Deafender Recordings )
EDWIN LUMEN ( Egerszeg Technikum )

Kisterem:

Dave Seck
Jando
Rajah

Start: 22.00
Belépő: 500 HUF

Club Silver - 8900 Zalaegerszeg, Széchenyi tér 1.

http://egerszegtechnikum.blogspot.com/
http://deafcompany.com/
http://deafnessrecords.com/
http://oversizedrecords.com/
http://club-silver.hu/

***




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése