info

Zalaegerszeg legújabb partisorozata, előtérben a minőségi underground elektronikus zene. Itt minden infót megtalálsz a bulikról, a dj-kről és a partiarcokról.

2011. november 3., csütörtök

2011.11.11.: Egerszeg Technikum pres.: DJ BUDAI @ Extreme Cafe & Club


A hosszúra sikeredett nyári szünet után, egy igazán nagy durranással indul az Egerszeg Technikum második szezonja. Az új rezidencia kedvezőbb adottságai, nagyobb befogadóképessége, merészebb tervekre ösztönözte a szervezőgárdát, akik nem töprengtek sokat: a nyitóbulira az ország első számú tech dj-jét hívták meg.

A mindig mosolygó 'nagy öreg', Dj Budai már több mint 20 éve pörgeti a lemezeket, a 90-es évek elejétől már a techno játszotta a főszerepet szettjeiben, olyan legendás helyek hangzását formálva, mint a Hysteria, a Flört, a Dark Side és az E-Play. Barátaival útjára indította a FREEE magazint, majd 96-ban áthelyezte rezidenciáját a Siófoki Palace-ba.

Az elkövetkező években számos mixlemezt adott ki, melyeket egytől-egyig a magyar elektronikus zene meghatározó alkotásaként tartanak számon, zeneszerzői pályája még az ezredforduló előtt elindult és számos külföldi megjelenés után, 2001 végén Vic-kel megalapította az Egoist Records-ot, amely 2005-ben bővült a mélyebb hangvételű 'I Love Deep' címkével. Ugyanezen a néven elindították Budapest akkoriban egyetlen deep-house klubestjét, amely napjainkig az ország egyik legnépszerűbb sorozata.

Mai napig dinamikus, funky és energikus zenéje valamint pozitív kisugárzása áthat a tánctérre, minden pillanatát felejthetetlenné téve szettjeinek. Hasonló élmény vár a zalaegerszegi közönségre is, ahol hangulat megalapozásáról, illetve levezetéséről természetesen a rezidens lemezlovasok gondoskodnak majd, Streako, B-Squit és Edwin Lumen személyében.


***

2011.11.11., Péntek:

Egerszeg Technikum & Deafness Records presents

DJ BUDAI @ Extreme Café & Club - Zalaegerszeg

Dj-k:

DJ BUDAI
Streako
B-Squit
Edwin Lumen

Start: 22.00
Belépő: 1000 HUF
Helyszín: Extreme Café & Club - Zalaegerszeg, Balatoni út 5-7. (Zala Park)

www.djbudai.com
www.deafcompany.com
www.deafnessrecords.com
www.extremecafe.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése