info

Zalaegerszeg legújabb partisorozata, előtérben a minőségi underground elektronikus zene. Itt minden infót megtalálsz a bulikról, a dj-kről és a partiarcokról.

2012. január 15., vasárnap

2012.01.21. Egerszeg Technikum pres. IGOR DO'URDEN & TAMAS MARKUS @ Extreme Cafe & Club



Az új esztendőt egy különleges bulival köszönti az Egerszeg Technikum csapata. A sorozat indulásának első évfordulójára a dupla ünneplés mellé két olyan vendégfellépőt invitáltak, akikkel szívesen osztoznak mind az elért eredményeken, mind a dj pulton és természetesen a pezsgőn is!

Igor Do’urden a sorozat születésnapja mellett nálunk ünnepli sajátját is, így várhatóan egy igazán különleges zenei összeállítással kedveskedik. Minden bizonnyal a mostani buli alkalmával is egy pörgős, tánctérorientált, megalkuvást nem tűrő szettet hallhatunk tőle, akárcsak legutóbb!

Tamas Markus személyében is egy visszatérő vendéget köszönthetünk. Nemcsak az Egerszeg Technikum közönsége, de a zalaegerszegi partiarcok többsége is már évekkel ezelőtt aranyba foglalta nevét. Mai napig töretlen hírneve mellett reneszánszát éli, kulturált, előremutató és őszinte zenéjének köszönhetően számos buli hangulatának megalapozására kérik fel országszerte.

Az Egerszeg Technikum csapat zenei platformja, a soproni illetőségű Deafness Records januárban megjelenő második CD válogatásának hivatalos bemutatója alkalmából az első 50 vendéget egy minden tekintetben értékes ajándékkal jutalmazza. A kiadó egy országos szinten egyedülálló minőségű zenei anyagot állított össze, amely méltó utódja az eddig is remek visszhanggal napvilágot látott megjelenéseknek.

* * *

2012.01.21. Egerszeg Technikum & Deafness Records presents IGOR DO'URDEN & TAMAS MARKUS aka JAY CORTEZ @ Extreme Cafe & Club

FIRST ROUND OF IGOR DO'URDEN B-DAY!

Dj-k:

IGOR DO'URDEN ( lebensfreude )
TAMAS MARKUS aka JAY CORTEZ ( mind the tech / strip )
STREAKO ( deafness records )
B-SQUIT ( egerszeg technikum )
EDWIN LUMEN ( egerszeg technikum )
CHORDY

Start: 23.00 | Entry: 1000 Ft

www.deafcompany.com
www.deafnessrecords.com
www.extremecafe.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése