info

Zalaegerszeg legújabb partisorozata, előtérben a minőségi underground elektronikus zene. Itt minden infót megtalálsz a bulikról, a dj-kről és a partiarcokról.

2012. március 7., szerda

2012.03.10. Egerszeg Technikum w/ YVEL & TRISTAN @ Extreme Cafe & Club




Idei második bulijához érkezett az Egerszeg Technikum sorozata.

Ez alkalommal is a minőségi és underground elektronikus zene kedvelőinek igényeit szem előtt tartva invitálták a szervezők az est vendégfellépőit:

A választás Yvel & Tristanra, az ország legsikeresebb dj és producer duójára esett, akik az ezredforduló utáni progresszív-őrület igazi nagy felfedezettjei voltak. Szerzeményeiket eleinte Chriss, majd többek között maga a progi-császár, John Digweed is előszeretettel pörgette.

Dj-karrierjük 2005-ben indult be igazán, amikor a Justmusic.fm-en a két legsikeresebb műsor házigazdái is voltak egyszerre - ennek köszönhetően rengeteg meghívást kaptak nemcsak itthonról, de a környező országokból is.

Az évek során remekül követték a szüntelenül formálódó zenei irányvonalakat, és tehetségüknek, valamint kitartásuknak köszönhetően többek között olyan neves kiadóknál büszkélkedhetnek megjelenésekkel mint, a Break New Soil, a VIVa Music vagy a Cre8tion Records.

Yvel & Tristan jelenleg Budapest egyik legmenőbb partisorozatának rezidenspárosa: a Hi!Fly eventek a globális elektronikus zenei élet elitjét vonultatják fel hónapról-hónapra hazánkban, olyan nevekkel, mint Karotte, Christian Smith, Reboot, Robert Dietz, Nick Curly, vagy Guy J… Mindezt egyre csak bővülő törzsközönség előtt, amivel manapság kevesen büszkélkedhetnek!

A házigazdák ezúttal is mindent megtesznek, hogy méltó zenei körítéssel tiszteljék meg vendégeiket. A Streako & B-Squit duó kezdi a bemelegítést, jól bevált b2b szettjüket Edwin Lumen veszi át, az est zárásáról pedig Hypo gondoskodik.

* * *

2012. Március 10. Az Egerszeg Technikum és a Deafness Records bemutatja:

YVEL & TRISTAN ( Hi!Fly )
Streako & B-Squit ( Egerszeg Technikum / Deafness Records )
Edwin Lumen ( Egerszeg Technikum )
Hypo

Helyszín: Extreme Cafe & Club
Start: 23.00
Belépő: 1000 HUF

www.yvelandtristan.net
www.facebook.com/YvelAndTristanOfficial
www.facebook.com/egerszegtechnikum
www.deafnessrecords.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése